Jacqueline van Vreden

Jacqueline van Vreden heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van personeel en organisatie. Na haar studie aan het Nederlands Wetenschappelijk Instituut voor Toerisme is zij vrijwel meteen gaan werken op het terrein van HR.

Achtergrond in het bedrijfsleven als manager, projectmanager en trainer.  Na ervaring op te hebben gedaan als P&O-er, werkte zij vervolgens een aantal jaren bij een personeels- en organisatieadviesbureau als consultant. Zij hield zich hier o.a. bezig met werving en selectie, psychologisch advies, coaching en training.

Zij volgde verschillende opleidingen op het gebied van management, loopbaanadvisering, RET, voice Dialogue, coaching en communicatie- en presentatietechnieken. Zij is gecertificeerd als Master Practitioner NLP door de NVNLP en is aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en de European Individual Accreditation (EIA). Tevens is zij geaccrediteerd voor de Insights Discovery.

Jacqueline is in 2001 gestart met haar eigen bedrijf als coach en trainer. Werkzaam voor veel organisaties in de regio Twente (hier vindt u een overzicht van mijn klanten).

Verbonden als vaste columnist aan de Twentse Courant Tubantia van 2005 tot 2015.

Binnen organisaties houdt zij houdt zich bezig met individuele coaching trajecten o.a. gericht op competentieontwikkeling, versterken persoonlijke effectiviteit en mentale kracht, loopbaanadvies, conflictbemiddeling, vitaliteit en inzetbaarheid. Daarnaast coacht en begeleidt Jacqueline teams en adviseert en ondersteunt zij het management.

Zij wil een bijdrage leveren aan het optimaal functioneren van mensen in organisaties. Haar werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van resultaat- en mensgerichtheid, professionaliteit, betrokkenheid, heldere waarneming en humor. ‘Vergroting van zelfkennis, de bewustwording van talent en het vermogen tot zelfsturing draagt bij aan het werkplezier en het rendement van het werk’.